• Werkwijze Werving & Selectie
  Werkwijze Werving & Selectie
 1. Werving & Selectie op basis van no cure no pay is de meest flexibele oplossing voor organisaties die hun vacatures door een bureau willen laten vervullen. Je loopt weinig risico en vertrouwd op de expertise van het recruitmentbureau. De werkwijze van een werving & selectie opdracht is over het algemeen bij elk bureau hetzelfde. De verschillen zitten vaak in de afspraken die je als organisatie met een recruitmentbureau maakt. Daarnaast werkt een gespecialiseerd bureau vaak vanuit een netwerk. Doordat gespecialiseerde bureaus zich richten op één specifieke branche is de kennis van de functies, de markt en de eisen aanwezig. Vaak heeft een gespecialiseerd bureau aan een halfwoord genoeg om te weten wat de opdrachtgever zoekt. 

  Werkwijze

  Er zijn een aantal stappen die doorlopen worden om tot een uiteindelijke match te komen tussen klant en kandidaat. Wanneer er een kandidaat bij een vacature gevonden dient te worden zijn de stappen als volgt:

  • Inventarisatie van de vacature;
  • Search;
  • Interview (telefonisch/online/face-to-face);
  • Voorstellen aan de klant;
  • Terugkoppeling voor het maken van een afspraak indien de kandidaat gesproken wenst te worden. Het bureau zorgt voor de afspraakbevestiging;
  • Voorstel;
  • Afronding.

  Neem contact met me op voor meer informatie.

 1. TOP VACATURES

  Relatiebeheerder Zakelijk

  Bouw jij graag relaties op met klanten en overtref jij graag verwachtingen? Dan is dit je kans. Wij zijn op zoek naar een Relatiebeheerder Zakelijk. Je wordt het vaste aanspreekpunt voor onze zakelijke relaties en werkt daarbij nauw samen met onze adviseurs. Je bent onder andere verantwoordelijk voor het maken van afspraken, gespreksvoorbereidingen, het opvragen van offertes en het verwerken van bezoekverslagen.

   

  Intern Relatiebeheerder

  Het is jouw primaire taak om alle relaties tevreden te houden. Jij hebt telefonisch en per mail contact met relaties, verzekeraars en leveranciers. Bij ontvangst ben je de glimlach van het kantoor. Jij zorgt voor ondersteuning voor relaties door informeren over, afsluiten en beheren van verzekeringsproducten.

  Commercieel Medewerker Zakelijke Verzekeringen

  In deze functie ben je verantwoordelijk voor het adviseren van  zakelijke relaties. Je werkt hierbij nauw samen met de risicoadviseur (buitendienst). Jij doet de voorbereiding, verleent ondersteuning bij de uitwerking van de bezoekverslagen en maakt offertes. Je onderhandelt met aanbieders voor een passend product voor je relatie.

  Breda

  32-40 uur