• Alles voor je sollicitatie - van CV tot het arbeidscontract
  Alles voor je sollicitatie - van CV tot het arbeidscontract
 1. Solliciteren is een vak. Dat kun je rustig zo stellen. Je zou ook kunnen stellen dat het onderschat wordt. Om succesvol de sollicitatieprocedure te doorlopen kan Skills Professionals je daarbij helpen. Wat gaan we doen? We gaan eerst samen in gesprek om elkaar beter te leren kennen. Wie ben je, wat doe je en wat wil je? Tijdens een één-op-één sessie gaan we op deze en meer vragen in om een compleet beeld van je te krijgen die de basis vormt voor je sollicitatieprocedure. Hoe zie het eruit?

  Cv herschrijven

   

  Het cv wordt herschreven nadat de je een template hebt gekozen. 

  Het cv zal worden uitgewerkt nadat er telefonisch contact is geweest (lees: FaceTime/ Videocall of een vergelijkbare app/toepassing. Na het face-to-face gesprek zal het cv worden herschreven en gemaakt. Het cv zal in Word en PDF worden toegestuurd. Er wordt je gevraagd om een profiel foto toe te sturen.

   

  Face-to-face gesprek

  Tijdens het gesprek zal worden stil gestaan bij jou als persoon om zodoende een compleet beeld te krijgen wat je bezighoudt en wat je ambities zijn. Zaken als: Waar sta ik, waar wil ik naar toe en hoe ga ik dat doen staan hierbij centraal. Aan de hand van SMART voorbeelden en een SWOT-analyse zal een beeld gevormd worden om je goed te kunnen presenteren. Ook zal er worden stilgestaan bij een wenselijke (vervolg) functie waar je op wilt solliciteren. Er wordt gekeken waarom je geschikt denkt te zijn voor een bepaalde functie. Waar herken je jezelf in bij deze specifieke functie?  Bij wat voor soort organisatie pas je het beste? Is dat een grote organisatie of juist bij een kleinere organisatie? Is dat bij een dienstverlener of bij een product gerelateerde organisatie? Deze en andere vragen zullen tijdens het gesprek besproken worden. Maar ook hoe je LinkedIn profiel eruit ziet en hoe je je het beste kunt presenteren met als doel op en positieve manier op te vallen. Ik zou er veel over kunnen schrijven en alles kunnen tot in de puntjes uitleggen maar ik ben van mening dat je het vooral moet beleven.

 1. Laat je cv achter

  1. Voornaam*
  2. Tussenvoegsel
  3. Achternaam*
  4. Telefoonnummer
  5. Mijn c.v.
  6. Bericht
  7. *
  8.  
  9.  

   

  Wat krijg je bij deze individuele sollicitatietraining:

  • CV herschrijven in Word en PDF (keuze uit 5 templates)
  • Gesprekstraining van ongeveer een uur (middels video calling)
  • Hand-out met vragen en tips
  • Begeleiding gedurende het gehele sollicitatieproces

  Totale investering €100 inclusief btw